Θεραπεία κυτταρίτιδας

Θεραπεία κυτταρίτιδας
Θεραπεία κυτταρίτιδας

Υπάρχει θεραπεία κυτταρίτιδας ;

 

Υπάρχει θεραπεία κυτταρίτιδας και επιτυγχάνεται με τη μεσοθεραπεία που θεωρείται ως η πιο αποτελεσματική μέθοδος αισθητικής ιατρικής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Η θεραπεία κυτταρίτιδας με μεσοθεραπεία, σημαίνει πως χορηγούνται μικρές ενέσιμες ποσότητες φαρμάκων κάτω από το δέρμα. Οι ενέσεις γίνονται στις πάσχουσες περιοχές με αποτέλεσμα να τονώνεται η μικροκυκλοφορία, η οξυγόνωση των κυττάρων και να  αποβάλλονται οι τοξίνες.

 Η μεσοθεραπεία  κυτταρίτιδας είναι μια διαδικασία ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Χρειάζονται 10-15 συνεδρίες, κάθε συνεδρία διαρκεί  30 λεπτά κι απαιτούνται περίπου 10 συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας κυτταρίτιδας. καλό είναι να υπάρχει συντήρηση μια φορά το χρόνο. 

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Αναφερθήκαμε στη θεραπεία κυτταρίτιδας με μεσοθεραπεία, ας μάθουμε κάποια για αυτή την ενοχλητική παρουσία στους γλουτούς, που κάθε γυναίκα θα ήθελε να απαλλαχτεί οριστικά.Η κυτταρίτιδα δεν είναι παρά μόνο κανονικό συσσωρευμένο λίπος κάτω από το δέρμα, 8 στις 10 γυναίκες ταλαιπωρούνται από την κυτταρίτιδα. Η εμφάνιση της δεν σχετίζεται με την παχυσαρκία γιατί παρατηρείται και σε αδύνατα άτομα. Η κυτταρίτιδα αποτελεί το φυσικό τρόπο αποθήκευσης λίπους στις γυναίκες που εξασφαλίζει την ύπαρξη επαρκών θερμίδων για τις μελλοντικές κυήσεις και το θηλασμό. Οι άνδρες, αντιθέτως δεν έχουν κυτταρίτιδα , εκτός αν πάσχουν από ορμονικές διαταραχές.

 

+Dr Panagiotis Paschalidis

Developed by Social Doctor